Menu

Television Centre

Indicative view of Plot E, Television Centre, London. Image courtesy Stanhope PLC
Indicative view of Plot E, Television Centre, London. Image courtesy Stanhope PLC

We have been appointed by developers Stanhope PLC to commission a new permanent artwork for the façade of one the historical buildings in the borough of Hammersmith.

For the first time the old BBC studios, now known as Television Centre,  will be opened up to the public offering entertainment and leisure facilities, public open space, offices and approximately 1,000 new homes. The appointed artist will work with architectural firm dRMM to deliver an exemplary artwork that looks both to the history of the building, and its future.

A shortlist of artists will develop a concept proposal to be presented to Stanhope. The successful proposal will be announced in February 2015.